3 Temmuz 2011 Pazar

MHP'NİN KURT HOCASI

Üç büyüklerden MHP sezon sonunda iddialıydı.
12 Haziran maçlarına şampiyonluk parolasıyla başladı,ama otoriteler kümede kalma mücadelesi verir görüşünde birleşti.Yılların Kurt Hocası sıkıntılı dönemler geçirdiklerini taraftarın bir çoğunun benzer futbol oynatan hatta bedava kombine koli veren "AKSPOR'a" ilgi duymaya başladığını söyledi.
MHP yönetimi taraftarına “Hilal Kombine kart al, püskevit bedava” dedi.Teknik direktörlerinin her fırsatta yaptığı "komşularınızdan 5 kişi, evden 4, asker arkadaşlarınızdan 6,ilkokuldan 5 kişi ikna et.Topla hepsini 20,çarp 2 ile demek ki puanımız 40.Ligi şampiyon bile bitiririz" hesapları hem taraftarın hem de futbol dünyasının kafasını karıştırdı.
Tribünler doldu ama gün geçtikçe önceki sezonlarda ofsayta düşen oyuncuları ortaya çıktı.
Günlerce "oynatalım Uğurcuğum"diyenler görüntüleri arka arkaya yayınladı. Tekink direktör 9 as oyuncusuyla yolları ayırdı.
Üç Hilal'in teknik direktöre "kırmızı beyaz''formasıyla taraftarın karşısına çıktı.Yeni sezonda gol yollarında sıkıntı çekmemek için tıpkı AKP gibi GOLCÜ SANCAKTAR'ı transfer etti. Milletten lisans alamadı golcüsüne.
Kulüp içi disiplini sağlamak içinse GENERAL ENGİN’i kadrosuna kattı.Engin MHP taraftarının gözdesiydi çünkü KENYA’da uzatmalardaki golü ile TÜRKİYE’yi sevince boğmuştu.Fakat o başarılar geçmişte kaldı, ORDUSPOR’daki başarılı kariyerini yedek külübesinde ”oturarak”  bitirdi. Son transferini SİLİVRİGÜCÜ’ne yaptı.
MHP orta sahayı teslim edeceği Engin’in lisansını aldığını borsaya bildirdi ama Tahkim Kurulu “süresiz hak mahrumiyeti cezası var stada giremez” dedi. Alan’ın eksikliğine rağmen sezonu tamamlamaya karar verdi MHP Teknik Direktörü.
Bir önceki sezona göre kardosundan 20 eksikle mücadele edecek olması önündeki en büyük sorun Bahçeli Hoca'nın.Kurt Hoca tecrübeli isimlerin yerine yenilerini monte edebilecek mi ?
Uzun lig maratonunda MHP’de tek hedef ligi iyi bir yerde tamamlamak.
Şampiyonluk bir hayli uzak.Öncelikli hedef gelecek sezonda da kümede kalmak. 
Bu arada Bahçeli Hoca’nın defansın ortasına düşündüğü BARUT İHSAN’ın sağlık kontrollerinde MR’ı temiz çıkmayınca “linsansı iptal edilsin" isteğine federasyon; imzayı attı, oynayabilir kararı aldı. Geceyarısı stada tek başına gelip,ısınma turları atan Barut İhsan şimdi kendisine yeni bir kulüp arıyor.
Takım içi huzursuzluk kendini yavaş yavaş gösterecek gibi.Üstelik "Bozkurtlar" takımın durumundan memmun değil.MHP'de Önümüzdeki sezonlar için yeni bir teknik direktör arayışı da her an başlayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder